Gisteren was het weer zover, eindelijk weer een temperatuur waarbij ik die kleine stukjes rubber wel durf toe te vertrouwen aan het asfalt. De motor stond bij Motorsport Klazienaveen in de winterstalling en was netjes voor mij klaargezet, zodat ik meteen op kon stappen en wegrijden.

's Middags heb ik samen met een andere (zwarte) Z1000 rijder een stuk gereden, we zijn binnendoor naar Assen gereden, maar met 12 graden was het nog goed fris!. Vandaag het textiel pak aangedaan. Ook al is die te groot, met wat aansnoeren draagt deze met de huidige temperaturen toch iets fijner :)

Na het ritje van vanmiddag staat de kilometerstand op 21405 en zag ik dat de achterband zijn langste tijd heeft gehad. Die zal voor de trip van de Eifel nog vervangen moeten worden. Er ligt nu een Michelin Pilot Power 2CT onder die mij erg goed is bevallen, alleen zou hij wel iets langer mee mogen gaan. Toch kijken naar een Michelin Pilot Road?? We zullen zien...