Vandaag met enkele mensen van CERT (motor forum) naar Bad Bentheim geweest. Eindelijk hebben we weer een lekker stuk kunnen rijden, nu het een beetje is afgekoeld. Het was vandaag een heerlijke 25 graden met een licht briesje, fantastisch weer om motor te rijden.

Vanuit Emmen zijn binnendoor naar Emlichheim gereden en vandaar uit naar Neuenhaus. Op deze weg mag je grotendeels 100 km p/u en er zitten een paar mooie bochten. Op de motorkaart van Waypoint is deze weg dan ook grotendeels als 'groen' gemarkeerd. Aangekomen in Neuenhaus, besloten wij om door te rijden naar Bad Bentheim. Bad Bentheim ligt ongeveer 10 kilometer vanaf de Nederlandse grens en staat bekend om zijn burcht en de hoogteverschillen.

Ondanks dat je erg dicht bij Nederland zit, moet je in het stadje met enige regelmaat toch behoorlijk omlaag of omhoog, wat vooral voor motorrijders natuurlijk heerlijk is om te doen. Zoals het bij een CERT rit hoort, hebben wij een ijsje (laat dat 'je' maar weg) gegeten, waarna we weer binnendoor richting huis zijn gegaan.

Al met al een heerlijke middag gereden, met leuke mensen en ongeveer 200 kilometer extra op de teller gezet.