Bij Motorsport Klazienaveen lag nog de originele kentekenhouder van de Z1000, die ik meteen had laten vervangen door een 'tail tidy' set van rg-racing.com. Deze hebben we vanmiddag ook maar opgehaald, je weet maar nooit wat een eventuele volgende eigenaar van de Z1000 graag wil.

Terwijl wij daar stonden te praten, kwam het gesprek op Sven, die ook wel eens op de motor mee zou kunnen. Ik had natuurlijk mijn twijfels, maar na wat uitleg van Marcel en uiteraard een prachtige aanbieding voor een complete outfit, de knoop doorgehakt en een heel stoer pak (textiel) aangeschaft, met een paar leren handschoenen en een Nolan helm, maatje XS.

Uiteraard moest alles meteen uitgeprobeerd worden, zowel pappa als Sven vonden het best wel spannend :)

pict2161

We hebben een uurtje gereden en zijn onderweg twee keer gestopt. De eerste keer om even rustig te kunnen vragen hoe alles ging en de tweede keer om hem even een beetje bij te laten komen van alle indrukken en de benen te laten strekken. Toen we nog 2 kilometer van huis waren, gaf Sven aan last te hebben van zijn linkerbeen, deze was een beetje gaan slapen :)

Dat gaf natuurlijk ook aan dat een uurtje ook ruim voldoende was voor een eerste keer, voor langere ritten zullen we langzaam moeten opbouwen.

En wat hij er van vond, prachtig uiteraard!!