Vanmiddag een heerlijke route gereden in Duitsland. Vanuit Emmen ben ik bij Zwartemeer de grens over gegaan en getracht om zoveel mogelijk paralel aan de A31 te rijden. Onderweg viel ineens de stroomtoevoer naar de Garmin Zumo uit. Ik had al eens eerder opgemerkt dat er waarschijnlijk een breuk in de kabel zit.Vlak bij de Duitse plaats Emsbüren heb ik de motor aan de kant gezet en een en ander gedemonteerd zodat ik bij de accu kon, waar de kabel van de Zumo op aangesloten zit. Zoals verwacht werkte het weer nadat ik wat rommelde met de kabel. Binnenkort toch maar even wat beter naar kijken dus. Hierna mijn weg weer vervolgd en op het moment dat de A30 in zicht kwam, heb ik Bad Bentheim aangehouden waar ik nog een foto heb gemaakt van het kasteeel op de heuvels.

 

Kasteel Bad Bentheim

Vanuit Bad Bentheim heb ik de Zumo zelf de route laten uitzoeken naar huis en die gevolgt. De GPS track vind je hier.

Update: Na het avondeten toch nog even samen met mijn zoontje naar de kabelbreuk gekeken en wij kwamen tot de conclusie dat de breuk direct achter het kabelschoentje op de min-kabel zat. We hebben dus een stuk van de kabel gehaald, een nieuw kabelschoentje er op geknepen (thanks pa!) en alles lijkt nu weer okay te zijn.