Net een proefrit gemaakt op een Triumph Street Triple die bij Motorsport Klazienaveen in de showroom staat. Vorige week had ik al gehoord dat deze ingeruild was, dus vandaag toch maar even kijken en kwijlen :)

Snel even een helm, handschoenen en motorjas geleend van Marcel, de eigenaar, en met de mededeling dat ik wel fatsoenlijk moest rijden, zijn image moest ik wel hoog houden, ik had immers zijn kleding aan, reed ik weg. Iets wat meteen opvalt en wat ik me ook nog kon herinneren van de Triumph Daytona 675 is de gasreactie. Die is gigantisch direct, dus in de eerste bocht waar ik meteen weer op het gas ging omdat ik dat zo gewend ben, werd ik daar even weer aan herinnerd.

De zit is heerlijk relaxed, lekker rechtop met een breed stuur in je handen. Het geluid, mede door het prachtige Arrow systeem, heerlijk droog maar niet te hard. Tja en dan het rijden.... Het zal wel aan mij liggen, maar wat ga je asociaal rijden met zo'n machine. Hij stuurt heerlijk direct, dus een autootje inhalen is een peuleschil, hij pakt meteen op en heeft echt koppel voldoende. Net zoals destijds op de Daytona had ik weer het gevoel dat de motor blijft vragen om gas te geven, man wat is dat verslavend!!

Dit is echt een motor voor mij, maar ik ben bang dat het voor mijn rijbewijs minder gezond zou zijn als ik deze aan zou schaffen.... snif... snotter...

Snel nog even een fotootje geschoten met de telefoon:

21032009367