Afgelopen tijd weinig zin gehad om hier een leuk verhaaltje neer te zetten. How come? Nou, 28 september had ik heerlijk gereden en bij het uitrijden van de woonwijk de Rietlanden, trok ik het gas open in de lange bocht naar het industrieterrein.

Hierna reed ik door naar de Rondweg, waar ineens een Golf naast me kwam rijden met een bordje tegen het raam geduwd, Politie volgen!. Ik bleek dus veel te hard te hebben gereden in de bocht die ik net beschreef en nog vervelender was dat dat stuk weg bebouwde kom bleek te zijn. Volgens de heren in de Golf had ik in hun meting van iets meer dan 900 meter een gemiddelde snelheid van 132 kilometer per uur gehaald, daar ging nog 5 kilometer correctie van af, waardoor ik uiteindelijk op 77 kilometer te hard uit kwam. Tja, dan weet je het wel, geen rijbewijs meer....

De OvJ eist 4 maanden rijontzegging, als alles goed gaat heb ik dus 26 januari mijn rijbewijs weer terug :(