De knipperlichten waren vorige week binnen gekomen, dus gisteren even tijd vrijgemaakt om ze er op te zetten. Gelukkig probeerde ik eerst even of het nieuwe knipperlicht het wel goed deed, want dat was helaas niet zo. Hij knipperde veel te snel. Dat vond ik raar, want de achterknippers waren 10 watt en de nieuwen ook, dus dat zou gewoon goed moeten werken.

Aangezien ik gistermiddag wilde rijden, heb ik de oude weer aangesloten om gisteravond na het rijden weer verder te gaan.

Na het rijden zag ik de buurman in zijn tuin staan en aangezien hij meer verstand van electronica heeft dan ik, heeft hij even mee gekeken. Met 2 personen werken is toch wat fijner en samen hadden we de oorzaak ook redelijk snel gevonden. De vorige eigenaar had met veel moeite een 21 watt lampje met een verkeerde bajonet aansluiting (moet BA15S zijn) er in lopen persen. De oude lampjes kregen wij er dus ook niet uit.

Nu heb ik inmiddels online al de juiste lampjes gevonden, maar ik ga binnenkort wel even bij een autozaak of iets dergelijks kijken, want om nu 2 lampjes van een kwartje online te bestellen gaat zelfs mij wat te ver :)