Er werd voor vanmiddag erg slecht weer voorspeld, rijden zou hem dus niet worden. Maar vanochtend kon ik best wel even rijden, dus om twintig over 10 zat ik op de motor voor een kort ritje. Het korte ritje werd uiteindelijk eentje van 156 kilometer :)

Vanwege de dreigende onweer was het warm en benauwd, maar het voordeel was dan ook weer dat de banden behoorlijk plakten aan het asfalt. Het draaien van de bochtjes ging weer lekker.

Dit is de track van de gereden route van vandaag

Toen ik de motor weer in de garage zette en de banden aan het controleren was, zag ik dat de voorband nu zijn einde begint te naderen, rechts zit ik op (of door) de slijtnokjes en links kan ik nog net een randje voelen. Omdat er voor 5 juli een motor training in de planning staat, kan het zijn dat ik die voorband nog voortijd laat vervangen, daar moet ik nog even over denken, want eigenlijk wil ik dan ook meteen de kettingset vervangen. De tellerstand is 36545, de voorband is er bij aankoop opgekomen en dat was bij een tellerstand van 25400, dus die ligt er nu 11000 km onder, niet gek dacht ik.