Afgelopen zondag (18 mei) was de MegaMeeting van Motor-Forum in Veenendaal bij de McDonalds. Met een groepje van 5 man zijn we om 09:30 vertrokken uit Emmen en hebben een mooie route gereden naar Veenendaal.

Heenweg
We zijn vetrokken vanaf de McDonalds in Emmen en over de N34 rechtstreeks naar Ommen gereden. Als we ook binnendoor naar Ommen waren gegaan, waren we erg laat in Veenendaal aangekomen en dat wilden we uiteraard niet. Vanaf Ommen zijn we verder helemaal binnendoor gereden naar Hattem (door Zwolle) en vanaf daar langs de IJssel naar Deventer, over de dijkjes dus. Vanaf Deventer verder over de Veluwe richting Veenendaal, waar we om 12:35 uur aankwamen. In Veenendaal was het al stevig druk.

Veenendaal
In Veenendaal was het uiteraard weer gekkenwerk, de burn-outs waren niet van de lucht en de toegangsweg werd gebruikt als stuntbaan, machtig om te zien! Om 14:00 uur zijn we weer vertrokken uit Veenendaal.

Terugweg
De terugweg zijn we via Kampen en Zwartsluis gegaan, zodat we niet dezelfde weg als de heenweg hadden. Bij Genemuiden zijn we met het pontje over het Zwarte Water gegaan, ook leuk om een keer mee te maken. Om 17:00 uur waren we weer in Emmen, moe en voldaan, na ruim 6 uur motor rijden in totaal voor deze dag.