Vanochtend uiteraard meteen gebeld met Motorsport Klazienaveen, maar helaas ze wilden hem niet repareren en de Michelin Pilot Power hadden ze ook niet in mijn maat. Daarna Langenberg in Coevorden gebeld en ook zei wilden de band niet repareren, ze konden me wel een aanbieding doen.

Nu zit er hier vlak bij sinds kort een banden speciaalzaakje, dus daar wilde ik ook nog even vragen, maar toch eerst naar de Halfords gegaan voor een voetpomp, die had ik immers toch nodig. Op de terug bij dat bandenzaakje langs gegaan en ze konden me daar wel helpen, maar hij raadde het me ook af om dat te doen.

Band dus maar opgepompt en naar Langenberg gegaan. Daar hadden ze echter weer geen Michelin Pilot Power 170/60 ZR17 op voorraad. Na overleg besloten om dan maar een Michelin Pilot Power 180/55 ZR17 er onder te laten leggen en omdat ze me niet konden leveren waarvoor ik kwam, kreeg ik de 2CT uitvoering voor de prijs van de gewone. Bij het afrekenen moest ik 170 euro all-in betalen, een hele nette prijs.

De spijker zat trouwens met de kop naar binnen en dus de scherpe kant naar buiten...