De afgelopen dagen beetje aan het spelen geweest met het maken van een route en vandaag de uiteindelijk gekozen route gereden met een aantal MF'ers. Gisteren had ik al de speakers in mijn helm gebouwd, dus daar ook voor het eerst mee gereden vandaag.

Erg leuk van zo'n Zumo is natuurlijk het bijhouden van de track, ik heb deze omgezet naar Google Maps, dus als je wilt waar we gereden hebben, moet je even hier klikken, voor deel 2 moet je linksonder in de pagina voor pagina 2 kiezen.

In Ommen zijn we uiteraard even gestopt voor een ijsje en dergelijke, het was natuurlijk weer erg druk met dit mooie weer (23 graden!). Vanuit Ommen via Duitsland weer terug naar Emmen, onderweg direct na de grens werden we 4,5 kilometer over een klinkerweg geleid en daarna wilde de Zumo ons zelfs over een bospad sturen, terwijl ik toch echt had aangegeven geen onverharde wegen tegen te willen komen. Daar zitten voor mij dus blijkbaar nog wat leerpuntjes in, je moet gewoon niet de kleinste weggetjes nemen.

Buiten de klinkers was het een leuke route en voor mij een mooie kans om te wennen aan het rijden met navigatie. De speakers in de helm geven wel een extra nadeel in combinatie met de oordoppen die ik in heb, daar drukken ze namelijk een beetje op, wat uiteindelijk pijnlijke oren oplevert. Geen idee of dat een kwestie is van wennen, ik hoop het want echt veel anders kan ik het niet maken.