Het was heerlijk weer en ik kon onverwacht vrij krijgen vanmiddag, dus ik heb Waypoint gebeld en ik kon vanmiddag om 15:00 uur mijn Zumo op laten bouwen.

Dus rugzak omgedaan met Zumo + toebehoren en richting Notter/Wierden gereden. Ik zat al een tijdje in de (nieuwe) winkel te wachten op mijn beurt, het was zoals gewoonlijk daar druk, toen ik voor de zekerheid toch maar even vroeg ik wel op de juiste plek was. Dat bleek dus niet het geval, ik moest 2 kilometer verderop bij een witte boerderij zijn, daar werd dat werk (nog) gedaan.

Ik dus maar weer op de motor geklomen en met de routebeschrijving in mijn hoofd die kant opgetuft. Aangekomen bij de boerderij zag ik al een echtpaar zitten die niet al te vrolijk uitkeken, later bleek dit echtpaar de eigenaren van MTVN Motorreizen te zijn die daar ook een Zumo lieten opbouwen, op hun splinternieuwe BMW GS (mooi ding hoor). Het bleek de hele dag al heel erg druk te zijn, met enkele tegenvallende klussen, het echtpaar was al 2 uur aan het wachten, vandaar de toch wel bedrukte gezichten. Gelukkig kwam er redelijk snel na mijn komst versterking voor de monteurs, helemaal blij was ik toen ik zag dat mijn motor meteen werd aangepakt. Ik zat dus om 16:15 al weer op motor met mijn Zumo opgebouwd, Mosibi helemaal blij.

Ik heb nog geen geluid in de helm, dus de terugreis moest ik wel het schermpje in de gaten houden, maar dat ging best wel goed, alleen hoor je dan natuurlijk niet de flitspaal waarschuwingen....

Binnenkort wil ik nog proberen om de Zumo wat te verplaatsen, ik vind hem nu namelijk best wel hoog zitten, waardoor ik echt even goed naar beneden moet kijken om het scherm van de Zumo te zien. Ik heb hem dan toch liever voor de klokken/snelheidsmeter.