Vandaag ook maar weer een stuk gereden. Ondanks de regen in Emmen heb ik het er toch op gewaagd, ik had namelijk op buienradar al gezien dat het om buien ging en dat er buiten Emmen grote kans op droog weer zou zijn.

Tijden het rijden dus de lucht in de gaten houden en me laten leiden door de bewolking en de regen. Onderweg heb ik nog enkele sputters gehad, maar dat mag echt geen naam hebben.

De route van vandaag: Emmen -=> Schoonoord -=> Rolde -=> Assen -=> Hijken -=> Spier -=> Zandstuif -=> Hoogeveen -=> Slagharen -=> Gramsbergen -=> Coevorden -=> Schoonebeek -=> Nieuw - Amsterdam -=> Emmen

In Hoogeveen getankt, de tripteller stond op 193,2 km en er ging 11,34 liter in, 1 op 17 dus. Met deze waarden kan ik 255 km rijden op 1 volle tank en heb dan nog de reserve stand (3 liter = 51 km)