Ondanks dat het vandaag wegens persoonlijke omstandigheden een verschrikkelijke rotdag was, had ik, mede om ook even de gedachten te verzetten, besloten om een stukje te gaan rijden.

Het was echt prachtig weer vandaag en dat was ook goed te merken aan de temperatuur van het blok, die liep weer hoger op dan dat ik de afgelopen tijd gewend was, maar niet abnormaal hoog ofzo. Nadat ik in Nieuw-Amsterdam bij de Shell had getankt wilde de motor niet meer starten. Dit probleem had afgelopen 'zomer' al vaker gehad, iedere keer bij een warme/hete motor. Ook nu weer had ik hem direct aan de praat door hem aan te duwen. Enkele (ex)ZX6 rijders hadden getipt dat het aan de accu zou kunnen liggen en gezien het feit dat ik hem wel direct kan aanduwen, zouden ze wel een gelijk kunnen hebben.

Aan het begin van het nieuwe seizoen dus de accu maar eens vervangen.