Vandaag met enkele mede MF'ers uit de omgeving aan het rijden geweest. Voor mij was dat meteen een goede gelegenheid om het 'nieuwe' motorblok uit te testen. Het begon niet al te goed, want toen ik om even voor 13:00 uur bij het verzamelpunt (McDonalds Emmen) aankwam, kreeg ik hem bijna niet meer in de eerste versnelling. Gelukkig zag Erik, die automonteur is, meteen dat de stelschroeven van de koppeling los getrild waren, blijkbaar waren ze niet helemaal goed vast gedraaid. Nadat Erik de boel vast had gedraaid, schakelde hij weer perfect.

Wat mij wel is opgevallen, is dat er best wel veel olie op het blok zit, daar moet ik nog maar even met Motorsport Klazienaveen over bellen, want te weinig is niet goed, maar teveel natuurlijk ook niet!!

De rit was in totaal 180 kilometer en het blok loopt echt perfect, hij is zelfs rustiger dan het vorige blok, wat ook al geen lawaaierig blok was. Ik heb ook het idee dat de motor nu wat pittiger is, maar dat kan ook verbeelding zijn natuurlijk. Al met al ben ik zeer zeker tevreden met het nieuwe blok.